QUO VADIS, MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY?

A Táncsics Alapítvány bemutatta az egészségügyrõl írt szakpolitikai füzetét.

INDUL A TÁNCSICS NYITOTT EGYETEM

A Táncsics Alapítvány a januárban meghirdetett politikai képzése iránti óriási érdeklõdést látva továbbra is igyekszik megszólítani a baloldali fiatalokat. Ezért meghirdeti a Táncsics Nyitott Egyetem-et.

Meghívó

A Táncsics Mihály Alapítvány tisztelettel meghívja Önt a szakpolitikai mûhely következõ rendezvényére, a dr. Kökény Mihály vezette munkacsoport által készített "Quo vadis, magyar egészségügy?" - Trendek, esélyek, dilemmák címû vitaindító tanulmány bemutatására és az azt követõ szakmai beszélgetésre.

Táncsics Tanulmányíró Pályázat

A Táncsics Mihály Alapítvány a progresszív közéleti kultúra fejlesztése, a tényekre alapozott szakpolitikai megközelítések elterjesztésének segítése érdekében pályázatot hirdet felsõoktatási hallgatók és fiatal értelmiségiek számára aktuális szakpolitikai kérdésekkel foglalkozó tanulmányok írására.

Táncsics Estek- Orbán-csomag gazdasági és társadalmi hatásai

2011. március 10-én 17 órától a Táncsics Alapítvány megtartotta az újra felelevenített Táncsics Est sorozatának idei elsõ rendezvényét.

Orbán-csomag gazdasági és társadalmi hatásai - Táncsics Est

A Táncsics Alapítvány a kormány által a közeljövõben tervezett intézkedéscsomag hatásait elemzõ rendezvényt tart, amely egyben a korábbi években rendszeresen megtartott Táncsics Estek sorozat felújítását is jelenti.

Táncsics Akadémia Tanévnyitó

2011. január 19-én tanévnyitóval nyílt meg a Táncsics Mihály Alapítvány Táncsics Akadémiája.

INDUL A TÁNCSICS AKADÉMIA

A Táncsics Alapítvány által létrehozott politikai-közéleti képzés, a Táncsics Akadémia február 19-én az elsõ elõadásokkal el indul útjára. Nagy örömünkre elfogadta felkérésünket és elõadást tart Romsics Ignác történészprofesszor is. További tanáraink: Agárdi Péter, Andor László, Bajnai Gordon, Bánfalvi István, Bodnár Zoltán, Böcskei Balázs, Filippov Gábor, Keszthelyi András, Mózer Péter, Ripp Zoltán, Somody Bernadette, Szabó Máté Dániel, Tabajdi Csaba, Tordai Csaba, Vasali Zoltán.

Közlemény a Táncsics Alapítvány kuratóriumának ülésérõl

A Táncsics Alapítvány Kuratóriuma Gyurcsány Ferenc elnökletével 2011. január 11-én ülést tartott.

Indul a Táncsics Akadémia!

A Táncsics Akadémia elsõsorban olyan fiatalokat vár, akik ugyan baloldali, szociáldemokrata vagy liberális értékeket képviselnek, de eddig nem hallatták a hangjukat, nem vettek részt aktívan a politikában.