NINCS SZÉTESÉSSEL FENYEGETŐ VÁLSÁGBAN AZ EU

MTI/mszp.hu, 2005. július 11.

Az EU hosszú fejlődése során több válságot is átélt már és ezeket mindvégig a válságok befejezését követõen a bővülés és az egyre mélyülő együttműködés követte.

100 lépés politika

"A száz lépés programja a hétköznapokról, a hétköznapi emberrõl szól. Arról, hogyan lehet egy rendezett és biztonságos Magyarországot teremteni, mert a rend szabadsága a kisembert védi. Azokat, akik úgy érzik, hogy mindig õk állnak a sor végén, akik úgy érzik, hogy sokan eléjük furakodnak, és nem mindig a valós teljesítménnyel"

Önálló baloldali nemzetpolitikát!

Budapest, 2005. február 12., szombat (MTI) - Önálló baloldali nemzetpolitika kidolgozását tartja szükségesnek az MSZP Társadalompolitikai Tagozata - tájékoztatta az MTI-t Rubicsek Sándor, a tagozat egyik ügyvivõje szombaton.

Kettős állampolgárság?

December 5-én szavazunk róla. Tisztában vagyunk-e a kérdésre adott igen vagy nem válasz következményeivel?

Karácsony Előtt....

Advent, Borbála, Miklós, Luca..... hagyományok története...

Táncsics Alapítvány Életmű Díj

A Táncsics Alapítvány Életmű Díját
Elsőként Schéner Mihály és Vígh Tamás kapta

Hazám Díj Átadás

A XXI. Század Társaság kitüntetése

Budapesti Lap

Megjelent az újságárusoknál és az aluljárókban a Budapesti Lap címû közéleti, politikai, kulturális folyóirat októberi száma.