Táncsics Est- Útkeresztezõdések a közoktatásban

Helyszín: Flamenco Hotel (XI.ker Tas vezér u. 3)
Időpont: 2012-09-26 18:00
Kategória: Konferencia
Leírás: Kedves Barátunk!

A Táncsics Alapítvány idén tavasszal újraindított „Táncsics Esték” sorozatát õsszel változatlan lendülettel folytatja, a most megrendezendõ 2012. szeptember 26-i estet követõen terveink szerint 2012. október 24-én és 2012. november 28-án szintén egy-egy fontos közéleti kérdés megvitatására kerül sor.

Következõ rendezvényünk, mely 2012. szeptember 26-án, szerdán 17 órától kerül megrendezésre a Flamenco Hotel Bolero termében (Budapest, XI. ker. Tas vezér u. 3-7.), a közoktatás jelenleg zajló átalakításával foglalkozik. A közoktatás (köznevelés) radikális átalakítása nagyon sok kérdést felvet, amelyek közül a legfontosabb: jobb lesz-e ez a gyerekeknek, vagy sem?

Az elõadás címe: Útkeresztezõdések a közoktatásban

Elõadó: Nahalka István egyetemi tanár
Házigazda: Sós Tamás oktatáspolitikus, országgyûlési képviselõ

Hagyományaink szerint az 1 órásra tervezett elõadás, pódiumbeszélgetés után egy pohár bor és szerény vendéglátás mellett kötetlen beszélgetésre hívjuk Önöket.

A rendezvény nem sajtónyilvános, ezzel is segítve a legõszintébb közös gondolkodást.

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a lenti elérhetõségeink valamelyikén legkésõbb 2012. szeptember 25-ig!

Szeretettel várjuk!

Szabó Vilmos Lamperth Mónika